18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Uspesi gimnastičara Partizan železničara
11.11.2014.

Gimnastičari Partizan železničara u protekle tri nedelje učestvovali su na nekoliko važnih takmičenja odakle su se vraćali sa velikim brojem medalja. Dvadeset i petog Oktobra u Nišu je održano II kolo gimnastičke lige Srbije gde su imali predstavnike u sve 4 kategorije.

Ostavreni su sledeći rezultati.

I selekcija

ekipno 1. mesto u sastavu: Strajnić Mihajlo, Kulić Filip i Juđak Romeo. pojedinačno: 1. mesto Strajnić Mihajlo 2. mesto Kulić Filip 3. mesto Juđak Romeo

II selekcija

ekipno 2. mesto u sastavu: Budimir Dušan, Mesaroš Andrej i Bošnjak Mario. Pojedinačno: 2. mesto Budimir Dušan 4. mesto Mesaroš Andrej 7. mesto Bošnjak Mario

II selekcija "B" program

Pojedinačno 2. mesto Katana Filip

III selecija

ekipno 1. mesto u sastavu: Gombaš Kristijan, Subić Aleksandar i Nikolovski Oliver. Pojedinačno: 2. mesto Gombaš Kristijan 3. mesto Subić Aleksandar 4. mesto Nikolovski Oliver

IV selekcija

Pojedinačno, Vakula Viktor 7. mesto.

Zbrajanjem I i II kola dobijeni su konačni rezultati za 2014. godinu.

I selekcija

ekipno 1. mesto u sastavu: Strajnić Mihajlo, Kulić Filip i Juđak Romeo. Pojedinačno: 1. mesto Strajnić Mihajlo

II selekcija

ekipno 2. mesto u sastavu: Budimir Dušan, Mesaroš Andrej i Bošnjak Mario. Pojedinačno: 3. mesto Budimir Dušan

II selekcija "B" program

pojedinačno 2. mesto Katana Filip.

III selecija

ekipno: 1. mesto u sastavu: Gombaš Kristijan, Subić Aleksandar i Nikolovski Oliver. Pojedinačno: 1. mesto Subić Aleksandar 2. mesto Nikolovski Oliver, 4. mesto Gombaš Kristijan

IV selekcija

pojedinačno, Vakula Viktor 7. mesto.

Prošle nedelje u Kostolcu su učestvovali na Prvenstvu Srbije po kategorijama. Ekipa kadeta Partizan -železničara zauzela je na ovom takmičenju 2. mesto u ekipnoj konkurenciji u sastavu: Vakula Viktor, Subić Aleksandar i Gombaš Kristijan. U finalu po spravama, Gombaš Kristijan je osvojio bronzanu medalju u vežbi na razboju.

Proteklog vikenda 08. novembrau Novom Sadu je održano finalno takmičenje gimnastičke lige Srbije po spravama. Subotičani su osvojili 27 madelja.

U I selekciji Kulić Filip (dve medalje) zlatnu medalju na krugovima i srebrnu medalju na konju sa hvataljkama. Juđak Romeo (4 medalje) zlatnu medalju na preskoku, razboju i vratilu, i srebrnu medalju na krugovima. Strajnić Mihajlo (5 medalja) zlato na parteru i konju sa hvataljkama, srebro na preskoku i razboju, i bronzu na vratilu.

II selekcija: Mesaroš Andrej (jedna medalja) bronzana na vratilu. Budimir Dušan (4 medalje) zlato na razboju, srebro na krugovima, preskoku i vratilu.

III selekcija: Nikolovski Oliver (jedna medalja) bronzana na preskoku. Subić Aleksandar (4 medalje) srebro na razboju, bronza na parteru, konju sa hvataljkama i krugovima. Gombaš Kristijan (6 medalja) zlato na konju sa hvataljkama, krugovima, preskoku i vratilu, srebrnu na parteru i bronzanu na razboju.

U finalu po spravama su učestvovali još i Vakula Viktor i Nikolić Kristijan, ali na žalost nisu se okitili medaljama.

658_1.jpg

  Share on Facebook