16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Počele prijave za Novogodišnji turnir
13.11.2014.

Počelu su prijave za tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu rečeno je na današnjoj press konferenciji koja je održana u Medija centru Gradske kuće. Ove godine održava se 42. turnir po redu koji je u organizaciji JKP Stadion i Sportskog Saveza Subotice a uz podršku resora za sport, omladinu i turizam. Ovogodišnji turnir je sa nagradnim fondomod 450.000 dinara od čega pobedniku pripada 300.000 dinara kjoje je obezbedio resor za sport, omladinu i turizam. Početak je planiran za 13. decembar a veliko finale će se odigrati 4. januara 2015. godine. Učestvovaće 32 ekipe. Prijave su počele 13. novembra i trajaće do ispunjenja kvote li do 10. decembra kada će biti izvlačenje. Kotizacija se nije menjala i iznosi 10.000 dinara plus PDV.

Turnir su predstavili Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam i Toth Robert, direktor JKP Stadion.Vjekoslav Ostrogonac je istakao da je subotički turnir izrastao u jedan od najprimernijih u celom regionu, i da će Grad kao i do sada pomagati u organizaciji, pre svega obezbeđujući nagradni fond za pobednika.- Drago mi je da je ovaj turnir opstao toliko godina i da je onstalnona visokom nivou. Prijavljuju se ozbiljne ekipe a veliki broj mladih ljudi, pre svega fudbalera,dobijaju mogućnost da i u zimskoj pauzi učestvuju u kvalitetnom takmičenju. Organizacija turnira ponovo je pripala JKP "Stadion", pošto su se proteklih godina pokazali da ceo turnir mogu da iznesu na visokom nivou.

661_2.jpg

Robert Tot, direktor JKP "Stadion" zahvalio se Gradu Subotici na pomoći, pre svega u obezbeđivanju nagradnog fonda koji će ove godine iznostiti 450.000 dinara i dodao:- Tradicionalni turnir u Hali sportova je prepoznat od strane učesnika, ne samo iz Subotice, nego iz celog regiona. Turnir je prepoznat i od naših sugrađana, ovo je ujedno jedna od najposećenijih sportskih manifestacija u Subotici. Ove godine je nagradni fond 450.000 dinara, a od toga 300.000 dinara je namenjeno pobedničkoj ekipi. Uz Grad Suboticu, turnir pomažu i Sportski savez Subotice i Gradski fudbalski savez . Na turniru će se igrati po futsal pravilima, sa razlikom da će i dalje biti zadržan sistem 5+1 igrača sa loptom četvorkom. Igraće 32 ekipe koje će biti podeljene u osam grupa od po 4 tima. Nakon jednokružnog bod takmičenja po dve najbolje ekipe će obezbediti mesto u daljem takmičenju.

Prijave se mogu obaviti u prostorijama JKP "Stadion", a dodatne informacije se mogu dobiti na telefone 024/552-800 ili 064/22-03-407

  Share on Facebook