21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Rvački klub Aleksandrovo proslavio 21. rođendan
23.11.2014.

Rvačkiklub Aleksandrovo proslavio je 21. rođendana organizacijom rvačkog turnira u OŠ "Sveti Sava". Učestvovalo je preko trideset takmičara iz nekoliko klubova.

Rade Grabovac, prvi trener Aleksandrova ističe dobre rezultate kluba - Moraš voleti ono što radiš da bi uspeo. Trudim se da okupim decu oko sebe da se bave sportom, da uredno treniraju i da se razviju u prave ljude. Znate i sami koliko ima loših stvari među omladinom, ja se trudim da ih sklonim sa ulice da se bave sa rvanjem i to bez ikakve nadoknade. To je moja ljubav. Danas se okupilo oko 35 rvača, žao mi je što nisu stigli gosti iz Mađarske i rvači iz Sente, Sombora i Gornjeg Brega. Do kraja sezone učestvovaćemo još na dva pozivna turnira, nakon čega sledi sumiranje rezultata i priprema za novu sezonu.

668_2.jpg

Prisustvovao je reprezentativac, Dejan Franjković koji je svoju rvačku karijeru započeo u ovoj sali kod čika Radeta. Franjković je podelio pehare za najbolje. Pehar namenjen za prvo mesto u ekipnom plasmanu pripalo je RK Aleksandrovo. Iza domaćina našli su se RK Soko Sombor i Rk Proleter. Nagradu za najboljeg domaćeg takmičenja poneo je Miroslav Dobrić, dok je nagradu za najboljeg gostujućeg rvača zaslužio Ferenc Molnar. Nagrađeni su i najmlađi učesnici koji su rvali revijalni meč, Danilo Grabovac i Lav Dimitrije Karanac, a glavni sudija Karolj Danji je proglasio meč nerešenim.

668_1.jpg

  Share on Facebook