16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Rvači Spartaka treći u porvenstvu
01.12.2014.

Rvači Spartaka osvojili su treće mesto na Finalnom turnir play ofa koji održan na Beogradskom sajmu,iako nisu poraženi ni jednom u play ofu. U polufinalnom susretu odrvali su nerešeno sa Partizanom 4:4, ali zbog više sakupljenih poena u finale su se plasirali Beograđani. U borbi za treće mesto Spartak je bolji od Novog Sada i zasluženo osvojio 3. mesto.

Sobotičani su pobedom započeli polufinalni duel, Dudaš je bio bolji od Papića. Beograđani su se revanširali već u narednom meču i time priredili malo iznenađenjena. Mario Štefanek je olako ušao u meč što je iskoristio Đorđević i izjednačio na 1:1. Dešić preokreće rezultat u korist Partizana u kategoriji do71 kg, a Penjov donosi novo poravnanje pobedom nad Stankovom. Perišić tehničkim tušem nad Ninoslavom Štefanekom donosi prednost Partizanu, a rezultat ponovo izjednačuje Lehel Balaž savladavši Bulatoviča u kategoriji do 85 kg. Bosnić je doveo Spartak na korak do ulaska u finale pošto je pobedio Kneževića. Partizan je u finale uveo Branko živković koji je tuširao Bina u najtežoj kategoriji, do 130kg.

U borbi za treće mesto Spartak je pobedio ekipu Novog sada sa 5:3. Pobedu Spartaku u ovom duelu osigurao je Bosnić koji je bio bolji od Stankića u kategoriji do 98 kg za nedostižnih 5:2. U poslednjoj borbi Pavlović je bio bolji od Bina, ali to nije uticalo na konačnog pobednika.

Prvenstvo je osvojio prvi favorit prvenstva, ekipaProletera koja jesastavljena od samih reprezentativaca. Zrenjaninci su u finalu pobedili Partizan sa 6:2 i došli do svoje 14. titule.

  Share on Facebook