18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Dve medalje stonotenisera
26.01.2015.

Pojedinačno kadetsko prvenstvo Vojvodine održano je u Subotici u Stonoteniskom centru. Domaći teren prijao je maldom stonoteniseru Spartaka, Bognar Benceu koji je osvojio dve medalje. Bence je u pojedinačnoj konkurenciji bio drugi izgubivši u finalu od Tepić Pere iz Temerina sa 3:0, dok se u dublu sa svojim partnerom Florijanom Fenjvešijem iz Bačke Topole okitio zlatnom medaljom. Njih dvojica su posle velike borbe u finalu sa 3:2 u setovima savladali par Tomić/Tepić iz STK Temerin.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Jokić Tijana iz Vršca koja je u finalu savladala Vereb Kseniu iz ekipe STK Sentasa 3:1. U konkurenciji dublova među kadetkinjama najbolje su bile Karkuša/Jokić (Slavija 96/Vršac)

Rezultati:

kadeti pojedinačno:1. Tepić Pero (Temerin), 2. Bognar Bence (Spartak), 3.Fenjveši Florijan (Bačka Topola), 3.Sentmartoni Deneš (Novi Sad)

kadeti parovi:1. Fenjveši/Bognar (Bačka Topola/Spartak), 2. Tomić/Tepić (Temerin), 3.Sentmartoni/Puškaš (Novi Sad/Radnički), 3.Benke/Đilas (Vojvodina / Čelarevo)

kadetkinje pojedinačno:1. Jokić Tijana (Vršac), 2. Vereb Ksenia (Senta), 3. Tominjak Radmila (Vojvodina BG), 3. Oros Nikolet (Vojvodina BG)

Kadetkinje parovi:1. Karkušova/Jokić (Slavija 96-Vršac), 2. Kožokar/Menger (Rapid), 3. Vereb/Pele (Senta-Bačka Topola), 3. Dudaš/Bakoš (Bačka Topola)

716_1.jpg

  Share on Facebook