18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Izbor najboljih trenera u izboru Rtv Yu Eco
27.01.2015.

Izbor najboljih trenera Subotice i Srbije po sedamnaesti put je organizovala radio televizija "Yu eco". Za najbolje trenere izabrani su, Predrag Borilović (najperspektivniji trener Subotice), Stipan Vert (trener sa najboljim rezultatima u Subotici), Sreten Damnjanović (najbolji trener Subotice), Aleksandar Đorđević (najbolji trener u Srbiji), a specijalnu nagradu dobio je Dejan Savić, prvi trener vaterpolo reprezentacije Srbije.

Na početku je sve prisutne pozdravio Jožef Pinter, direktor i osnivač RTV Yu eca. Direktor je istakao da je akcija počela sa ciljem da se iz senke izvade treneri koji se često zaboravljajuu posle velikih uspeha sportista. A bez stručnjaka svi ti vredni sportski rezultati bi izostali. Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam zahvalio se ovoj radio televiziji na praćenju sportskih dešavanja kao i promociji sporta dugi niz godina.

718_2.jpg718_3.jpg

Za najperspektivnijeg trenera Subotice proglašen jePredrag Borilović, prvi strateg Muškog košarkaškog kluba Spartak. Košarkaši Spartaka su prošle sezone predvođeni svojim trenerom izborili dugo očekivani Prvoligaški status.Stipan Vert je trener sa najboljim rezultatima.Klub dizača tegova Spartak ove godineosvojio je veliki broj medalja. Najistaknutiji takmičar Tamaš Kajdoči je pod nadzorom i stručnim savetima Stipana Verta došao do srebrne Svetske medalje i do medalje na Olimpijadi mladih. Pored njega mnogi takmičara Spartaka su vlasnici državnih rekorda.

718_4.jpg718_5.jpg

Iskusni trener i sam dobitnik zlatne medalje na Svetskom Prvenstvu,Sreten Damnjanović proglašen je za najboljeg trenera Subotice. Sreta je bio prvi trener Davoru Štefanekukoji se ove godine okitio Svetskom zlatnom medaljom. Rvački klubSpartak je stigao do trećeg mesta u prvenstvu a veliki uspeh ostvario je i njegov mladi rvač Robert Dudaš koji se okitio zlatnom medaljom na Mediteranskim igrama. Sreta je ostavio dubok trag u rvačkom klubu Spartak.

Posebno priznanje uručeno jeDejanuSaviću, vaterpolo selektoru reprezentacije Srbije. Vaterpolisti Srbije su u 2014. godini osvojili sve što se osvojiti moglo. Tri zlatne medalje su zasijale na grudima vaterpolista i njihovog trenera Dejana Savića. Godina za pamćenje, ali ujedno velika obaveza za narednu godinu.

718_1.jpg

  Share on Facebook