21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Spartak Vojput pobednik turnira \"Drago Jovović\"
10.02.2015.

Rukometaši Spartak Vojputa pokazali su odličnu formu pred nastavak prvenstva. Proteklog vikenda osvojili sutreći Memorijalni turnir "Drago Jovović" koji je održan u Vrbasu a posvećen je nekadašnjem jugoslovenskom reprezentativcu. Posebno se istakao Đorđe Đekić, rukometaš subotičana koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.Pored subotičana na turniru su učestvovale ekipe Crvenke, Jugovića i domaćin Vrbas.

Nakon što su u prvoj utakmici savladali Crvenku, rukometaši Spartak Vojputa su u finalu bili bolji od Jugovića pobedivši ih sa 25:22 (13:11). Spartak Vojput je od samog početka imao kontrolu igre, diktirajući svoj tempo. Jugović je u 19. minutu uspeo da izjednači na 9:9, kada su usledila četiri gola subotičana u nizu za prednost od 13:9. Poluvreme je završeno sa dva gola viška 13:11. Nije se menjao odnos snaga u drugom poluvremenu. Spartak Vojput je kontrolisao igru i rezultat i na kraju su slavili sa sa 25:22.

U utakmici za treće mesto Crvenka je u poslednjoj sekundi iz deveterca golom Milana Potpare pobedila Vrbas sa 26:25 i tako izbegla penal seriju. Nakon utakmice usledila je dodela pehara, kao i proglašenje najboljih pojedinaca. Đorđe Đekić iz Spartak Vojputa je proglašen za najboljeg igrača, najbolji golmana je Tedej Dobrijević iz Jugovića, a njegov kolega Nemanja Beloš je najbolji strelac. Pobednički pehar, Subotičanima, uručio je Božidar Đurković, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije.

724_1.jpg

  Share on Facebook