16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Najava 8 rođendanske trke TRON
26.02.2015.

Atletsko rekreativni klub TRON organizuje osmu rođendansku polumaratonsku trku i trku zadovoljstva na Paliću 1. marta 2015 godine sa početkom od 11 časova sa startom na Velikoj terasi. Svi zainteresovani za obe trke mogu se prijaviti na sam dan trke od 8 do 10:30 časova u kongresnoj sali Velike terase.Nakon 10:30 neće se više primati prijave, niti će biti izdavani startni brojevi.Startnina za obe trke je 1.200 dinara. Za takmičare iz inostranstva startnina je 15 evra. Trkačima iz Mađarske koji poseduju spuri karticu odobrava se popust od 20%.

Cilj trke je obogaćivanje sportsko-rekreativnog i turističkog sadržaja na Paliću, promocija rekreativnog trčanja, podsticanje bavljenja sportom, ukazivanje na važnost fizičke aktivnosti, omogućavanje sportskog nadmetanja svim istinskim zaljubljenicima u trčanje bez obzira na pol, godine, versku i rasnu pripadnost, nivo utreniranosti. Posebna naglašenost za uključivanje u trku rekreativaca-amatera, kao i na zabavno i zdravo korišćenje slobodnog vremena. Akcenat na

Trkači su podeljeni u više kategorije u polumaratonu: apsolutna, M-40, M-50, M-60 i više, ž-35, ž-50 i više. U trci zadovoljstva na 5km: apsolutna muška i ženska. Trkač koji ima plasman u apsolutnoj kategoriji, ne ulazi u plasman po kategorijma. Nagrađuju se prva tri mesta u apsolutnim kategorijama koji dobijaju pehare i skromne robne nagrade. Prva tri mesta po kategorijama dobijaju medalje. Svi učesnici koji istrče trku za koju su se prijavili dobijaju diplome sa postignutim vremenom, a polumaratonci dobijaju i učesničku medalju.

Okupljanje, prijava, podela startnih brojeva, ručak i dodela medalja je u objektu "Velika terasa". Pasta-party je 28.februara 2015 na ženskom štrandu od 17-20h. Ulaz i prisustvo na Pasta-partyju je besplatno za sve učesnike. Startni paket sadrži: startni broj, majica (za prijavljene do 20.02.2015), voda, sok, Natural Block, reklamni materijal, sendvič (nakon prolaska kroz cilj).

Posle trke svi učesnici pozvani su na rođendansku tortu. Proglašenje pobednika od 13:30 časova. Sendvič i torta se preuzimaju sa startnim brojem.

742_1.jpg

  Share on Facebook