18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Raspisan konkurs za sportskog operativnog trenera
08.03.2015.

Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta raspisao je novi konkurs za stručno osposobljavanje.

Konkurs se odnosi za upis kandidata na program STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA III NIVOA (240 ČASOVA) za sticanje zvanja SPORTSKI OPERATIVNI TRENER, za sledeće sportske grane: Atletika, Badminton, Biciklizam, Boks, Boćanje, Vaterpolo, Veslanje, Gimnastika, Karate, Kajak-kanu, Kik boks, Košarka, Kuglanje, Odbojka, Ples, Plivanje, Rvanje, Rukomet, Savate, Stonitenis, Streljaštvo, Tenis, Tekvondo, Triatlon, Fudbal i Džudo.

Prijavljivanje se vrši u prostorijama Zavoda, Masarikova 25/2, Novi Sad svakog radnog dana od 09:00 do 14:00 časova, na telefon 021-572-224 ili na mail osposobljavanje@pzsport.rs (kontakt osoba: Dušan Popović - Šef službe za edukaciju trenera, mobilni telefon 064/64-48-777).

749_1.jpgOblik savladavanja programa je u vidu ispita (usmeni ili pismeni). Isprave koje polaznik uz prijavu treba da priloži su: uverenje o zdravstvenoj sposobnosti koje nije starije od mesec dana i dokaz o završenom srednjem obrazovanju (najmanje u trogodišnjem trajanju). Potrebno je i odgovarajuće poznavanje srpskog jezika. Naknada za pohađanje Programa iznosi 38.600,00 din ili mentorski-vanredno 50.000,00. Uplate se vrše u tri rate, prva prilikom prijavljivanja, a ostale do trenutka izdavanja Uverenja.


Inicijalno okupljanje svih polaznika će biti 28.03.2014. (subota) u 9,00 časova,u Velikoj Sali Sportskog saveza Vojvodine, ul. Masarikova 25 (na trećem spratu). Istoga dana će se nakon prijemnog ispita obaviti upis polaznika kao i prvi blok predavanja. U ovoj ustanovi zvanje operativnog trenera u sportu su stekli brojni uspešni sportisti i sportski stručnjaci, među kojima su: Dušan Ivković, Mirko Novosel, Božidar Maljković, Bogdan Tanjević, Moka Slavnić i Laslo Hajnal iz košarke, Slobodan Vičević i Đorđe Predin iz vaterpola, Zoran Pančić, i Milorad Stanulov iz veslanja, Zoran Gajić i Milorad Kijac-odbojka, Branislav Simić i Stevan Horvat-rvanje, Veselin Vujović i Mile Isaković-rukomet, Aleksandar Grujić i Gordana Perkučin-stoni tenis, Vujadin Boškov i Stevan Sekereš-fudbal i mnogi drugi.

  Share on Facebook