21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Subotica domaćin 16 Super Enpi Kupa u karateu
27.03.2015.

U Subotici će od 27. - 29. marta biti održan Super Enpi karate Kupa najavljeno je n adanašnjoj press konferenciji koja je održan au Medija Centru u Gradskoj kući. Turnir je najavio Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam i Milorad Ćopić ispred karate kluba Enpi, organizatora događaja.

Prva dva dana, 27. i 28. mart su rezervisana za karate seminare za trenere i sudije. Biće demontrirana i kobudo veština, koja uključuje oružje u borbu (štapove, nun -čake, ...). Super Enpi Kup održaće se u Hali sportova u nedelju 29. marta sa početkom od 9:30 časova. Očekuje se dolazak preko 1500 takmičara iz 12 zemalja Evrope.

768_1.jpg

Po rečima Milorada Ćopića, ovo takmičenje je izuzetno važno za klub - Nama ovaj turnir predstavlja veliku čast kada vidimo koliko sportskih prijatelja imamo u Evropi i širom sveta. Veoma malo turnira se može pohvaliti da može da okupi ovoliki broj takmičara na jednom mestu. Imamo klubove koji prelaze veliki broj kilometara da bi došli na ovo takmičenje i to izuzetno cenimo. Turnir će poslužiti kao priprema pred Prvenstvo Evrope koje se 18. i 19. aprila održava u Letoniji. Pored takmičarskog dela koje će se odvijati u Hali sportova u nedelju 29. marta od 9:30h, u planu su i organicije seminara za trenere i sudije koji počinju već u petak 27. marta. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje karate sporta da dođu u Halu sportova u nedelju 29. marta i vide kvalitetne takmičare na delu.

  Share on Facebook