16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Dve medalje stonotenisera na Prvenstvu Srbije
31.03.2015.

Takmičari Spartaka osvojili su dve medalje na pojedinačnom prvenstvu Srbije u stonom tenisu za kadete koje je održano u Nišu.

Na Prvenstvu je učestvovalo preko 100 takmičara. Od takmičara Spartaka na ovom značajnom takmičenju učestvovali su Bognar Bence i Vidaković Boris. Više uspeha imao je Bognar Bence koji je osvojio 2 medalje i to zlatnu u dublu i srebrnu u pojedinačnoj konkurenciji. Vidaković Boris nije prošao svoju kvalifikacionu grupu tako da se nije kvalifikovao na glavnu tablu.

Bognar Bence je jedini poraz doživeo je u finalu od raspoloženog Levajac Dimitrija sa 3:0. U konkurenciji parova uigrani par Bognar Bence i Fenjveši Florijan posle osvojene kadetske titule u dublu na prvenstvu Vojvodine uspeli su da se okite i zlatnom medaljom na kadetskom prvenstvu Srbije. Oni su u finalu savladali par Jovičić M./Marinković M. (Stak) rezultatom 3:1.

Kadete Spartaka na prvenstvu Srbije vodio je trener Brstina Branko. U narednom periodu takmičari Spartaka odigraće još dva turnira za kadete, trofej Novog Sada i top 12 Srbije za kadete koji će se održati u Bačkoj Topoli posle čega će se znati i kadetska reprezentacija Srbije za Evropsko prvenstvo. Veliku šansu da bude pozvan u kadetsku reprezentaciju ima i član Spartaka, Bognar Bence.

  Share on Facebook