16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Pokrenuta akcija nabavke sportske opreme za klubove
04.04.2015.

Resor za sport, omladinu i turizam započeo je sa akcijom nabavke sportske opreme za subotičke klubove.

Izdvajanja Lokalne samouprave za sport u tekućoj godini su veća u odnosu na sve dosadašnje. Pored godišnjeg programa za finansiranje, resor za sport, omladinu i turizam je mnogim sportskim klubovima olakšao funkcionisanje, tako što je omogućio platu za trenera, superligaškim ekipama obezbedio prevoz na takmičenja a uskoro će komisija odrediti i spisak najtalentovanijih sportista koji će primati sportsku stipendiju grada u narednih godinu dana.

Jedan od vidova pomoći je i nabavka sportske opreme. Resor će u ovoj godini za 18 klubova obezbediti novu garnituru sportske opreme. Prvi koji su dobili opremu su rukometaši Spartak Vojputa koji u subotu 4. aprila utakmicom protiv Jugovića u Kaću započinju takmičenje u play ofu u borbi za novog prvaka države.

Sportsku opremu, nove, veoma kvalitetne subotičke marke UNIT rukometašima je uručio Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. Vjekoslav je poželeo puno sreće "putarima" u daljem takmičenju sa željom da u novoj opremi ostvare što bolji rezultat u ovoj sezoni.

Predsednik Skupštine rukometnog kluba, Vukoslav Vukoslavović se zahvalio na podršci Grada i istakao da je ekipa spremna za najbitniji deo takmičenja u ovoj sezoni.

776_1.jpg

  Share on Facebook