21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Dobri rezultati gimnastičara u Mađarskoj
28.04.2015.

Gimnastičari "Partizan - železničara" učestvovali su na 14. Međunarodnom DKMT Kupu koji je održan24. aprila u Kiškunhalašu u Mađarskoj. Subotičani su ostvarili dobre rezultate.

Rezultati gimnastičara Partizan železničara

  • U kategorijido 10 godina, pojedinačno,Juđak Romeo zauzeo je 3.mesto, a Kulić Filip 4. mesto.U posebnoj konkurenciji nastupio je i Strajnić Mihajlo koji jezauzeo 3.mesto. U finalu na spravama, Juđak Romeo je zauzeo 3.mesto na krugovima i 3.mesto na razboju. Kulić Filip je bio drugina parteru, osvojio je 3.mestona konju sa hvataljkama, 3.mesto na preskoku i 3.mestu na vratilu.
  • U konkurenciji 11-12. godina nastupio je Budimir Dušan i osvojio 2.mestu u pojedinačnom plasmanu. U finalnom delu Dušan je osvojio1.mesto u vežbi na parteru, 2.mestona konju sa hvataljkama, 2.mesto na krugovima, 1.mesto na razboju i 2.mesto na vratilu.
  • U kategoriji 13-14. godina nastupili su Gombaš Kristijan i Subić Aleksandar. Pojedinačni plasmani su bili sledeći: Gombaš Kristijan je osvojio 2.mesto, a Subić Aleksandar 3.mesto. U finalu na spravama: Gombaš Kristijan 2.mesto na parteru, 2.mesto na konju sa hvataljkama i 2.mesto na krugovima. Subić Aleksandar 3.mesto u vežbi na parteru, 3.mesto na preskoku i 2.mesto na vratilu.
801_1.jpg


  Share on Facebook