16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Najavljena tradicionalna rekreativna manifestacija \"Trimbi\"
28.04.2015.

Rekreativna tradicionalna manifestacija"Trimbi " održaće se po 40. put z avreme Prvomajskih praznika rečeno je na današnjoj press konferenciji. Trimbi podrazumeva šetnju, vožnju bicikla ili rolera od Subotice do Palića.Organizator akcije je Gradski savez "Sport za sve" uz podršku resora za sport i omladinu grada Subotice koji je obezbedio nagrade.

Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam istakao je da je ove godine ova manifestacija potpuno besplatna za sve učesnike - Pozivamo sve sugrađane da se uključe u ovu akciju kojom promovišemo zdrav način života, da Prvomajski praznik iskoriste za rekreaciju, da se prošetaju, provozaju biciklom ili rolerima do Palića. Novina je da je ove godine za svakoga učešće besplatno. Svaki učesnik koji prođe rutu učestvovaće u nagradnoj igri u kojoj su prve nagrade pet novih bicikala. Obezbeđeno je i desetak utešnih nagrada.

802_2.jpg

Više o pravilima Trimbija iznela je Merima Kulić, sekretar Gradskog Saveza "Sport za sve" - Pozivam sve sugrađane da nam se priključe 1. maja i učine nešto dobro za svoje zdravlje. Start Trimbija je u Subotici ispred zgrade "Jadran" Park Rajhla Ferenca 12 od 8,00 do 11,00 časova, gde će svi učesnici popuniti identifikacione kartone. Prvi kontrolni punkt je na autobuskoj stanici kod skretanja za Veliki Radenovac (preko puta Metroa). Cilj i poslednji kontrolni punkt je kod Sportskog centra na Paliću do 12 časova gde se predaju overeni identifikacioni kartoni koji će učestvovati u nagradnoj igri. Izvlačenje nagrada je u 13 časova na terenu FK Palić.

Merima je najavila da učesnici sa Palića i Velikog Radenovca učesničke kartone mogu preuzeti i na kontrolnom punktu na autobuskoj stanici kod skretanja za Veliki Radenovac. Svi učesnici bez obzira na redosled dolaska na cilj, sa overenim učesničkim kartonima ravnopravno učestvuju na kraju programa u izvlačenju glavnih nagrada (5 bicikala). Ove godine osim najmlađeg, najstarijeg učesnika, kao i vlasnika najstarijeg bicikla, simboličnu nagradu će dobiti i učesnik sa najboljim vremenom pređenog poligona. Prvih 20 učesnika koji stignu na cilj imaju mogućnost da se takmiče u poligonu spretnosti koji će biti namešten na betonskom terenu sportskog centra na Paliću. Na kraju još jedan poziv za sve sugrađane da učestvuju u rekreativnoj manifestaciji potpuno besplatno u kojoj uz malo sreće mogu osvojiti novi bicikl.

802_1.jpg

  Share on Facebook