18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o sportu
11.05.2015.

Poštovani i dragi učesnici u sistemu sporta, obaveštavamo vas da je na predlog Ministarstva omladine i sporta Odbor za javne službe doneo Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu zakona o sportu. Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Sportski savez Srbije i Sportski savez grada Subotice u sklopu svojih redovnih aktivnosti poziva zainteresovane da uzmu učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o sportu.

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o sportu će se održati u Velikoj većnici gradske kuće, Trg Slobode 1, 18. maja 2015. godine sa početkom u 13:00 časova.

Gosti na raspravi su: ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, pomoćnik minstra za sport Uroš Zeković, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, šef kabineta Una Pavlović, prof. dr. Nenad Đurđević, Ivana Dukić član radne grupe za izradu zakona o sportu, Tamara Stančev šef protokola i lični pomoćnik ministra omladine i sporta.

S obzirom na značaj ovog zakona za sistem sporta, uvereni smo da ćete svojim ličnim učešćem, aktivnim pristupom i prisustvom na javnoj raspravi doprineti da se ovaj Zakon unapredi i poboljša naš sistem sporta, što je naš zajednički cilj.

Pozivamo predstavnike svih državnih organa, nevladinih organizacija, sve zainteresovane subjekte, pravna i fizička lica koja učestvuju u sistemu sporta ( sportski klubovi, sportski radnici, sportisti, predstavnici medija i svi zainteresovani građani) da uzmu učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o sportu.

Nacrt zakona o sportu

Obrazloženje nacrta zakona o sportu

Obrazac primedbi i predloga

  Share on Facebook