21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Subotica domaćin veteranskog turnira u košarci
14.06.2015.

Proteklog vikenda u subotičkoj Hali sportova održan je 18. po redu košarkaški turnira za veterane koji su se takmičili u muškoj i ženskoj kategoriji. Turnir su organizovali veterani i vetranke kk Spartak uz pokroviteljstvo Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Gradskoig resora za sport i omladinu.

Učestvovala je 21 ekipa iz nekoliko zemalja u okruženju. Rezultat je bio u drugom planu, ali se osetila sportska želja za pobedom u svim ekipama. Bila je ovo idealna prilika da se uz sport i druženje ponovo sretnu stari sportski prijatelji koji su nekada vodili velike borbe na terenu.

Turnir je otvorioVjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam- drago mi je što sam danas mogao da pozdravim ove momke i devojke koji će u našem gradu provesti nekoliko dana. Ovo je tradicionalni turnir kojeg podržava Grad Subotica i na kojem se ove godine okupila21 ekipa. Drago mi je da se ovako nešto održava u našem gradu jer ovakvi turniri za cilj pored sporta imaju i predstavljanje Subotice kao turističke destinacije.

Sportski rezultati nisu bili u prvom planu, ipak treba napomenuti dobre rezultate subotičana koji su u muškoj konkurenciji osvojili drugo mesto, dok su ženskoj mlađe veteranke bile prve a starije osvojile treće mesto.

  Share on Facebook