16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Arena pobednik fudbala 7
21.06.2015.

Finalni turnir "fudbal 7", Područne fudbalske lige Subotica za generacije igrača 2004 i 2005 godište odigran jena Gradskom stadionu. Ovogodišnji pobednik je škola bazičnog fudbala "Arena" koja je u finalu savladala mlade fudbalere Spartaka.

Pravo nastupa je izborilo osam ekipa koje su bile podeljene u dve grupe. Nakon odigranih utakmica po grupama usledili su mečevi za konačan plasman. U obe utakmice za medalje pobednika su odlučilio penali. U borbi za treće mesto, FK Senta i FK Subotica su meč završili bez pobednika, 1:1. Boljiu izvođenju penala su bili fudbaleri Sente koji su tako osvojili treće mesto.

Finale između Spartaka i Arene bilo je veoma interesantno. Nakon niza propuštenih prilika sa obe starne, meč je završen bez golova. U penal seriji spretniji su bili mališani Arene koji su tako osvojili šampionski pehar i zlatne medalje.

829_1.jpg

Po završetku finala podeljene su medalje za najuspešnije ekipe i proglašeni najbolji pojednici. Pehare i medalje dodeli su Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, delegat Rade Rudić i prvotimac Spartaka Goran Antonić. Za najboljeg igrača proglašen je Fodor marko iz FK Senta koji j eujedno bio i najbolji strelac. Najbolji golman je Marko Dakić iz pobedničke ekipe FK "Arena"

  Share on Facebook