18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Trijumf Vojputa na Letnjem turniru
22.06.2015.

Trijumfom ekipe Vojput okončan je 4. po redu Letnji turnir u malom fudbalu u organizaciji JK Stadion a uz pomoć resora za sport i omladinu grada Subotice. Turnir koji je odigran na terenima u Prvomajskoj ulici bio je izuzetno interesantan i odlično posećen od strane subotičke publike koja voli mali fudbal.

Pobednika turnira rešen je boljim izvođenjem penala pošto je finalni susret između Vojputa i Prologisa završen bez pobednika 2:2. Vojput je bio uspešniji u penal lutriji i na kraju sa 7:6 osvojio pobednički pehar.U borbi za treće mesto Prologis je savladao ekipu Milenium sa 5:2 (2:2).

831_2.jpg

Pobedničkoj ekipi pripao je ček od 100.000 dinara koje im je dodeljeno nakon odigranog finala zajedno sa peharom i medaljama. Pehare i medalje za najbolje ekipe uručivali su Atila kIkić, predsednik Skupštine Sportskog Saveza Subotice, Toth Robert direktor JKP Stadiona i Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam koji je predao veliki prelazni pehar igračima Vojputa, medalje i ček za pobednika. Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira. Najbolji golman je Dragosavljević Stevica iz ekipe Jasimpex/Superinfo, najbolji igrač je Grubor miloš iz pobedničke ekipe Vojput, dok je najbolji strelac turnira Zoran Radulović iz ekipe Prologis.

831_1.jpg

Ekipu Vojputa su činili: Vukoslavović Dušan, Damjanović Dako, Grubor Miloš, Kopanja Stevo, Panić Miodrag, Nedić Nedo, Jošić Goran, žarković Čedo, Drčelić Dobrivoje, Katić Zoran, Katić Dušan.

  Share on Facebook