21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Završen teniski turnir Palić Open
27.07.2015.

Teniski turnir "Palić Open 2015" sa nagradnim fondom od 10.000$završen je trijumfomAleksandre Nankarov iz Australije koja je u finalu savladala prvu nositeljku Zuzanu Zlohovu iz Slovačke sa 6:1, 6:4. Pobednici je pripao ček na1.568 dolara.

Prvi set je pripao Australijanki koja jekoristila greške koje je pravila prva nositeljka. Uz dva vezana brejka i osvojen gem na svojservis Aleksandra Nankarov je povela sa 3:0, da bi potom vezala još dva brejka za ubedljivih 6:1. U drugom setu Zlohova je zaigrala mnogo bolje. Zaigrala jeagresivnije, počela da diktira tempo, smanjilabroj grešaka, i to se odmah osetilo na rezultatu. Teniserka iz Slovačke je napravila dvabrejka ikada je povela sa 4:2 činilo se da je treći set sasvim izvesan. Međutim, Aleksandra Nankarov je realizovala svoj servis, vratila jedan brejk, a potom uz dobar servis povela sa 5:4. Usledile su greške Zlohova u odlučujućem trenutku i time pomoglaAustralijanki da svojim sedmim brejkom u meču dođe po pobede.

Trofeje za prvo i drugo mesto uručili suSiniša Kalinić, predsednik TK Palić 1878, iLjubiša Đorđević, predsednik Organizacionog odbora turnira, dok je ček pobednici predaoVjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća Subotice, zadužen za sport, omladinu i turizam. Ostrogonac je tom prilikom čestitao finalistkinjama, ali i organizatorima koji su uspešno organizovali još jedan kvalitetan teniski turnir.

850_1.jpg

  Share on Facebook