16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Prijem za Nenada Lalovića
07.08.2015.

Evropsko Prvenstvo uz rvanju za kadete posetio je Predsednik Svetske rvačke federacije Nenad Lalović i od nedavno član Međunarodnog Olimpisjog komiteta, kome je upriličen prijem u Gradskoj kući zajedno sa delegacijom Prvenstva.Delegaciju su sačinjavali Natalija Jerigina, potpredsednica UWW-a, željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije, Andrija Romić, predsednik Rvačkog kluba Spartak, sa svim saradnicima.

Uvažene goste u ime Grada Subotice primili su Ilija Maravić, predsednik Skupštine Subotice, Tomislav Veljković, zamenik gradonačelnika i Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport, omladinu i turizam. - Čast nam je što je Subotica domaćin ovakvog sportskog događaja, a činimo sve što je u našoj moći da ovakvih dešavanja bude sve više. Izuzetno nam je drago da je danas sa nama bio Nenad Lalović, jer je reč o najvišem predstavniku srpskog sporta, koji će svojim autoritetom doprineti da naš sport bude na još višem nivou - istakao je Ostrogonac nakon sastanka.

854_2.jpg

Nenad Lalović se zahvalio Gradu Subotici na gostoprimstvu u okviru Prvenstva Evrope za kadete - Kada sam postao predsednik Rvačkog saveza Srbije prvo veće međunarodno takmičenje bilo je u Subotici, bilo je to 2002. godine kada je tu održano Prvenstvo Evrope za juniore. Pre dva dana sam postao član Međunarodnog olimpijskog komiteta i opet sam došao pravo u Suboticu. Posle svakog mog napretka u karijeri, uvek je sledila Subotica, veoma mi je drago zbog toga. Samo nemojte tražiti od mene da još napredujem da bi Subotica dobila još neki šampionat. A Subotica je sigurno spremna za to i u budućnosti.

U ime Rvačkog saveza Srbije prisutne je pozdravio željko Trajković, predsednik organizacije. - Rvački savez Srbije je prepoznao Spartak kao klub sa velikom tradicijom, klub sa ponosom, a oni nam za to vraćaju dobrom organizacijom. Nadam se da smo dobro reprezentovali Suboticu, Srbiju, ali i naš sport.

854_3.jpg

  Share on Facebook