16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Kuća Zdravlja pobednik 43. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu
06.01.2016.

Ekipa Kuća Zdravlja osvojila je 43. Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Pred prepunom Halom sportova u finalu su savladali ekipu Real Impex Šeki Enterijeri sa 4:1 i time pored pobedničkog pehara osvojili novčanu nagradu u iznosu od 350.000 dinara.

Završno veče Novogodišnjeg turnira počeloje revijalnom utakmicom fudbalskih trenera protiv Gradske sudijske organizacije. Slavili su treneri sa 3:0, koji su pokazali veće fudbalsko umeće. Usledila je zatim utakmica za treće mesto između ekipa Kraljevine Srbije i Jasimpex Superinfa. Utakmica je bila do kraja neizevsna. Regularni deo završen je rezultatom 1:1, a interesantno je da su oba gola postignuta u prvom poluvremenu. Pobednika je odlučila penal seriju u kojoj su spretniji bili fudbaleri iz Ekipe Jasimpex Superinfo koji su sa ukupnim rezultatom od 5:3 osvojili treće mesto.

Predigra pred veliko finale bili su mališani FK Spartak i FK Arena koji su odigrali revijalni meč. U finalu su se našle dve ekipe koje su najviše pokazale tokom celog turnira, Kuća Zdravlja i Real Impex Šeki Enterijeri. Pobedila je uverljivo ekipa Kuća Zdravlja zahvaljujući ponovo odličnoj partiji željka Grujičića koji je postigao dva gola u finalu. Upravo njegovim golom Kuća zdravlja je povela u 4. minutu susreta. Simonović je udvostručio prednost u 12. minutu susreta da bi sa dva gola u poslednjoj minuti prvog poluvremena Kuća Zdravlja totalno slomila otpor protivnika pošto su poveli sa 4:0. Pokušali su fudbaleri Šeki Enterijera da se vrate u igru, postigli su počasni pogodak u 25. minutu preko Tomčića, ali više od toga nisu uspeli. Konačan rezultat u finalu je bio 4:1 za Kuću Zdravlja.

889_1.jpg

Po završetku finala izvučene su nagradne tombole za posetioce a na kraju bogatog sportskog dana podeljeni su pehari i novčane nagrade za prve tri ekipe kao i priznanja za najbolje pojedince. Za najboljeg golmana proglašen je Vladimir Ranisavljević iz ekipe Kuća Zdravlja. Najbolji igrač turnira je željko Grujičić takođe iz ekipe Kuće Zdravlja, koji je ujedno i najbolji strelac turnira sa 22 postignuta gola. Pobednički pehar i ček u iznosu od 350.000 dinara kapitenu pobedničke ekipe uručio je Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. Pehar za drugo mesto i ček na 100.000 dinara kapitenu Real Impex Šeki Enterijeri uručio je direktor JKP Stadiona, Toth Robert dok je trećeplasiranoj ekipi Jasipmex Superinfo novčanu nagradu od 50.000 dinara i pehar uručio Branislav Kapor ispred orgnaizacionog odbora turnira.

  Share on Facebook