18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Dan više za odbojku
01.03.2016.

Sportski savez Grada Subotice i Savez za školski sport Subotice 29. fwebruara u Hali sportova su organizovali manifestaciju "Dan više za odbojku". Akcija je kampanja Odbojkaškog saveza Srbije usmerena ka popularizaciji, omasovljenju i socijalnoj dimenziji odbojkaškog sporta, namenjena je pre svega onima koji odbojku žele da vide svuda. Poslednjeg dana u februaru u velikom broju gradova u Srbiji i Evropi održana je manifestacija "Dan više za odbojku" u koju se uključila i Subotica.

896_2.jpg896_3.jpg

U hali sportova okupilo se preko 300 mladih odbojkaša koji su na deset terena odigrali niz utakmica. Promoter akcij ebio je proslavljen subotički odbojkaš, zlatni olimpijac Đula Mešter -Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv da podržim ovu akciju. Ovo je sjajna prilika da pokažemo koliko je odbojka popularna u Evropi ali i kod nas. Ponosam sam na činjenicu da sam, zajedno sa svojom generacijom, doprineo popularnosti ovog sporta, a drago mi je da iza nas stižu nove generacije kvalitetnih odbojkaša.

Akcija je imala podršku i lokalne samouprave istakao je Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport, omladinu i turizam. - Drago mi je da je Subotica jedan od domaćina ovako široke evropske akcije, što potvrđuje da smo "grad sportova". Ovo nije samo promocija odbojke, nego je promocija sporta, prilika da se mladi afirmišu, ali i da ih lokalna samouprava u tome podržava.

896_4.jpg


896_1.jpg896_6.jpg

  Share on Facebook