18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Super Enpi kup okupio veliki broj takmičara
20.03.2016.

Super Enpi karate kup je po 17. put je održan u Subotici u organizaciji karate kluba Enpi. Okupilo se preko 1600 takmičara u raznim starosnim kategorijama iz 15 zemalja Evrope koji su ovaj turnir iskoristili za proveru forme pred nastupajuće Evropsko prvenstvo.

Velike zasluge za uspešnu organizaciju idu Organizacionom Odboru na čijem čelu se nalazio Bogdan Laban koji je pozdravio sve učesnike na svečanom otvaranju. - Veoma sam ponosan što sam po drugi put na čelu jednog ovakvog Organizacionog odbora. Prošle godine u oktobru mesecu smo organizovali Prvenstvo Sveta na kojem smo imali oko 2.000 sportista. Danas ovde ima nešto manje, ali zahvaljujući pre svega predsedniku karate kluba Enpi, Miloradu Ćopiću i uz neku našu malu podršku danas imamo ovakav sportski događaj. Subotica je grad sportova i nama je drago da imamo ovakve sportske radnike koju mogu da organizuju ovakve događaje na kojima se okupi cela Evropa, pošto ovde imamo 16 zemalja i oko 1600 takmičara. Drago nam je zbog toga i sigurno ćemo pomagati ovakve manifestacije koje su u interesu grada.

Predsednik karate kluba Enpi, Milorad Ćopić vidno je bio zadovoljan odzivom takmičara. - Po zadnjoj evidenciji okupilo se oko 1620 takmičara. Prezadovoljan sam sa odzivom, jer u današnje vreme kada se na karate turniru prijavi 500 takmičara smatra se da je turnir izuzetno uspešan. Ima nešto u Subotici što se svidja našim gostima i zbog čega se rado vraćaju u naš grad. Imamo puno kvalitetnih takmičara koji će iskoristiti turnir kao pripreme pred nastupajuće Evropsko prvenstvo, zbog čega smo i pomerili turnir za nedelju dana ranije.

900_1.jpg

  Share on Facebook