18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Subotičani na Ski festivalu na Kopaoniku
29.03.2016.

U organizaciji Asocijacije "Sporta za sve" Srbije, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije i Sportskog saveza Srbije, na Kopaoniku je od 23-27.03.2015 održan "24. Open Ski Fest - Kopaonik 2016".

Gradski savez "Sport za sve" Subotice je i ove godine učestvovao na Festivalu sa 3 takmičara i 1 predstavnikom. Subotičani su osvojili 3 zlatne medalje i 1 bronzanu u dve kategorije i dve skijaške discipline.

Trivunov Nikola bio je najbolji u slalomu i u veleslalomu u kategoriji učenika srednjih škola. Trivunov Jovana je osvojila zlatnu medalju u slalomu i bronzanu u veleslalomu u kategoriji mlađih rekreativki (18-35 godina). Treći takmičar, Trivunov Zoran osvojio je 11. mesto u slalomu i 17. mesto u veleslalomu u kategoriji veterana (preko 50 godina).

Na Festivalu je učetvovalo oko 400 takmičara iz nekoliko zemalja regiona: Srbija, Rumunija, Bugarska, Crna Gora, Makedonija i Slovenija. Festival je održan pod zastavom Evropskog kompanijskog sporta, koju je država Srbije nedavno preuzela od Italije u susret prestižnim Evropskim igrama kompanijskog sporta koje će se 2018. godine održati na Kopaoniku. Osim sportsko rekrativnih sadržaja u sklopu Festivala je održana III Međunarodna naučna konferencija u saradnji sa FSFV iz Leposavića i FIEP Srbije.

902_1.jpg

  Share on Facebook