16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Novi generalni sekretar
11.11.2016.

U četvrtak 10. novembra održana je redovna Skupština Sportskog saveza Grada Subotice na kojem je najbitnija odluka bila promena generalnog sekretara saveza.

Nakon usvojenog zapisnika sa prošle Skupštine razrešen je dosadašnji generalni sekretar, Zoran Olajić kome je istekao četvorogodišnji mandat. Predsednik Upravnog Odbora, Sreten Damnjanović predložio je novog kandidata, Gorana Marinkovića čija je biografija pročitana na Skupštini. Kandidat je članove Skupštine upoznao sa svojim planovima vezanim za budući rad. - Poštovani članovi Skupštine čast mi je što se moje ime našlo na spisku kandidata za generalnog sekretara Sportskog Saveza Subotice. Dugi niz godina sam u sportu i verujem da taj posao mogu kvalitetno obavljati. Mogu se maksimalno posvetiti radu Saveza, koji treba da pruži pomoć svim klubovima članicama. Teška je situacija sa finansiranjem klubova i zbog toga Savez mora pomoći svojim klubovima u iznalaženju rešenja. Ukoliko budem postavljen za sekretara, trudiću se da pratimo projekte koje raspisuje Pokrajina i Republika i da budemo saveznik klubovima koji će aplicirati i uz našu podršku lakše doći do realizacije. Potrudiću se i da uredimo prostorije Saveza koje bi trebalo da budu funkcionalnije, svrsi shodnije i samim tim dostupne klubovima članicama za njihove eventualne potrebe. Pratićemo sportska dešavanja i ponuditi pomoć u organizaciji velikih sportskih takmičenja koje se organizuju u Subotici. Verujem da Sportski Savez Subotice uz podršku lokalne samouprave može puno bolje da funkcioniše i to bih voleo da pokažem. - istakao je Goran Marinković

947_2.jpg

Nakon kratke rasprave članovi Skupštine su sa velikom većinom i jednim uzdržanim glasom izabrali Gorana Marinkovića za novog sekretara Saveza na mandatni period od četiri godine. Donesena je odluka o promeni zastupnika Sportskog Saveza i odluka o kooptiranju novih članova Upravnog Odbora.

Predsednik Upravnog Odbora je Sreten Damnjanovića a čini ga ukupno 15 članova. Upravni odbor Sportskog saveza Grada Subotice: NEMANJA SIMOVIĆ predstavnik Grada, RODIĆ DUBRAVKA predstavnik Grada, MERIMA KULIĆ rekreativni sport, GORAN DRAČA fudbal, MILAN VUČKOVIĆ, SDž Spartak, UBORI LASLO atletika, MARIJA VIG školski sport, RAŠKOVIĆ DUŠAN vodeni sportovi, ZORAN KALINIĆ stoni tenis, GORAN BANJANIN košarka, TOMISLAV ANTELJ borilački sportovi, VESELIN UZELAC savez invalida, VERT STIPAN dizanje tegova i GERGIĆ KAROLJ sportovi na vodi.

947_3.jpg

  Share on Facebook