21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Predstavljen novi sportski projekat
07.03.2017.

Sportski savez Grada Subotice je pre početka rođendanske TRON trke koja je održana na Paliću u subotu 4. marta predstavio novi sportski projekat koji obuhvata besplatno bavljenje sportskim aktivnostima.

Projekat je predstavio Goran Marinković, sekretar Sportskog saveza Grada Subotice - Drago mi je da mogu da vas upoznam sa novim sportskim programom pod nazivom SOFA, što je skraćenica od Studentske i omladinske fizičke aktivnosti, koja od ovog trenutka počinje sa radom u Subotici. Ovaj program je u naš grad došao zahvaljujući Sportskom Savezu Subotice koji je napravio ključni kontakt sa Ministarstvom Omladine i Sporta Republike Srbije, glavnog pokrovitelja programa. Možemo se pohvaliti da smo među prvim gradovima u Srbiji gde je pokrenut ovaj program pošto nas je Ministarstvo prepoznalo kao dobrog partnera, spremnog za saradnju koji će uspešno moći sprovoditi veoma inovativan program namenjen mladima. Radi se o besplatnom bavljenju sportskim aktivnostima kao što su treninzi u teretani, plivanje, trčanje, stoni tenis, ali i svi ostali vidovi fizičke aktivnosti koje će SOFA zajedno sa Sportskim Savezom Grada Subotice organizovati i omogućiti mladima dobre uslove za bavljenje sportom. Uz pomoć ovog projekta određen broj takmičara je već učestvovao na TRON rođendanskoj trci.

958_1.jpg

SOFA Subotica uskoro i zvanično sa svojim aktivnostima počinje sa radom u našem gradu. Mladi koji žele da se besplatno bave sportskim aktivnostima potrebno je samo da se registruju na sajtu sofa.rs. Dobiće svoj ID broj sa kojim se mogu prijaviti i koristiti neke od ponuđenih termina za besplatno bavljenje sportskim aktivnostima, među kojima će biti trčanje, stoni tenis, plivanje, fudbal, basket i dr.

958_2.jpg

  Share on Facebook