18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Državni sekretar Predrag Peruničić posetio Suboticu
20.03.2017.

Suboticu je posetio državni sekretar za sport i omladinu kojoi je u Velikoj većnici Gradske kuće razgovarao sa sportskim radnicima i sportistima Subotice oko primene novog Zakona o sportu.

Ispred Grada Subotice sagovornici na ovu temu su bili Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu i Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog Saveza Subotice.Državni sekretar je došao u posetu Subotici da se interesuje o problemima u sportu i o implementaciji novog zakona. Nakon kratkog upoznavanja sa novinama u radu Ministartsva omladine i sporta, prisutni su imali prilike da postavljaju pitanja Nenadu Peruničić. Mnogi su iskoristili ovu šansu i dali svoje viđenje oko primene novog Zakona. Zajednički je stav da je on doneo nešto novo i znatno poboljšanje u odnosu na prošla vremena, ali i da će biti stvari koje treba da se vremenom prilagođavaju ili menjaju u zavisnosti kako se bude pokazala primena u praksi.

959_2.jpg

Istaknuta je dobra saradnja gradskog resora za sport i omladinu i Ministarstva omladine i sporta čijim zajedničkim ulaganjima će znatno biti poboljšana sportska infrastruktura u Subotici. Nakon novog balona koji je montiran na bazenu u Dudovoj šumi u završnoj fazi je izgradnja i montaža reflektora na Gradskom stadionu koji do kraj ameseca treba da se predaju na upotrebu. Na leto se kreće sa novim projektom, uređenje i zamena tartan staze na Gradskom stadionu a u skorije vreme je u planu i pokrivanje Gradskog klizališta koje će znatno produžiti sezonu sportova na ledu.

  Share on Facebook