18.06.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Saradnja sa SOFA daje prve rezultate
06.04.2017.

Sportska saradnja Sportskog saveza grada Subotice i udruženja SOFA -Subotica daje prve vidne rezultate. Sportsko udruženje SOFA uz pomoć Sportskog saveza u Gradu radi već mesec dana i mladima obezbeđuje besplatno bavljene sportskim aktivnostima. Da bi mladi i studenti koristili ove usluge potrebno je samo da se registruju na zvaničnom sajtu SOFA-e (www.sofa.rs/profile/register) gde će dobiti svoj ID broj na osnovu kojeg mogu da koriste besplatne termine na bazenima "Prozivka" i "Dudova šuma", sale za stoni tenis, terene za odbojku i druge sportove.

Već u prvom mesecu u toku marta obezbeđena su 22 termina za mlade gde je učestvovalo 362 učesnika na sledećim sportskim aktivnostima: teretana (SRCEF), Stoni tenis (SRCEF), trčanje (saradnja sa ARK Tron) i plivanje (SRC Prozivka). U aprilu mesecu obezbeđeni su i dodatni besplatni termini i to za odbojku i mali fudbal na terenima u "Prvomajskoj" kao i termini za plivanje na bazenu u Dudovoj šumi. SOFA Subotica u aprilu broji preko 60 besplatnih termina u 6 sportskih grana.

Popis svih termina i aktivnosti se nalaze na sajtu www.sofa.rs/objekti/subotica SOFA projekat je nastao pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, koji mladim ljudima omogućava besplatno abavljenje sportskim aktivnostima u preko 20 različitih sportskih grana. Pored Subotice ovaj projekta postoji u Beogradu, Nišu i Kragujevcu. Aktivnosti i pokretanje SOFA projekta pored Sportskog saveza Grada Subotice u značajnoj meri podržali su Grad Subotica, Sportsko rekreativni centar Ekonomskog fakuleta Subotica (SRCEF) i JKP Stadion.

962_1.jpg

  Share on Facebook