18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Najavljeno Evropsko prvenstvo u karateu
05.05.2017.

Evropko prvenstvo u karateu u okviru Šotokan karate federacije održava se u Subotici u Hali sportova od petka 5. maja do nedelje 7. maja u organizaciji karate kluba Enpi i Šotokan karate saveza Srbije.

Prvenstvo je najavio organizator Milorad Ćopić - Prvog dana u petak 5. maja do 21 sat takmičiće se deca od žutog do braon pojasa za Evropski Kup. U subotu 6. maja nastupiće najbolji takmičari iz svih reprezentacija koji su vlasnici braon i crnih pojaseva. Najinteresantnije će biti u nedelju kada će nastupiti najbolji seniorski takmičari kao i borbe u ekipnoj konkurenciji. Učestvuje oko 1400 takmičara iz cele Evrope, među kojima je najbrojnija reprezentacija Rumunije. Karate klub Enpi čini jači deo reprezentacije Srbije i nadamo se dobrim rezultatima.

Predsednik organizacionog Odbora Branislav Joka - Zahvalio bih se gradonačelniku Bogdanu Labanu i članu gradskog veća Nemanji Simoviću koji su podržali ovo prvenstvo i ovakav ozbiljan projekat. Orgnizacioni Odbor je sa zadovoljstvom prihvatio ovaj posao a u skladu sa trenutnim mogućnostima pokušali smo da stvorima jedan ambijent u kojem će se takmičari prijatno osećati i sa lepim utiscima otićiu iz Subotice. Ulaz je besplatan i ovom prilikom pozivam sve sugrađane koji vole sport da dođu u Halu sportova i pogledaju najbolje karatiste Evrope u Šotokan federaciji. Iz Subotice će u petak nastupiti osam takmičara a na Prvenstvu Evrope će biti 16 takmičara iz našeg grada u svim kategorijama od kojih se očekuju dobri rezultati.

  Share on Facebook