18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Održana Skupština Sportskog Saveza
24.06.2017.

Prva redovna sednica Skupštine Sportskog saveza Grada Subotica održana je 23. juna u prostorijama Trofejne sale. Sednici je od 39 članova Skupštine prisustvovalo 28 članova.

Dnevni red je, uz usvajanje zapisnika sa prethodne sednice, sadržao i donošenje odluka o usvajanju izveštaja o radu Sportskog saveza Grada Subotice za 2016 godinu, o usvajanju izveštaja Nadzornog odbora Sportskog saveza za prethodnu godinu, kao i donošenje odluke o usvajanju godišnjeg finansijskog izveštaja Sportskog saveza za 2016. godinu. Predloge odluka za sve tačke dnevnog reda usvojio je Upravni odbor na svojoj sednici održanoj 19. maja.

U okviru izlaganja vezanih za svaku tačku dnevnog reda izlagači su obrazložili svoje izveštaje, obavestili prisutne o eventualnim problemima koji su pratili rad Saveza u prethodnom periodu, tj. u 2016. godini. Sumirano, rezultat rada je pozitivan, i što se tiče samog rada Saveza i što se tiče finansijskog poslovanja, ali je iznet i opšti zaključak da će Savez bitno promeniti svoj način rada u budućnosti.

Ponovo je akcentirano da je Savez, između ostalog, i posrednik između sportskih organizacija i lokalne samouprave, te da kao takva karika ne može biti izostavljen u sportskim zbivanjima u kojima učestvuje lokalna samoupava odnosno Grad. Zakoni, državna revizija, novi Pravilnik o načinu finansiranja sporta u Gradu Subotici - sve ovo upućuje sportske subjekte da svoje ciljeve ostvaruju preko Sportskog saveza.

972_1.jpg

972_2.jpg

  Share on Facebook