18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Dodeljene diplome članicama Sportskog Saveza po završetku kursa za operativne trenere
01.07.2017.

Uspešnom saradnjom Sportskog saveza grada Subotice iVisoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera iz Subotice završen je kurs za operativne trenere. U prostorijama biblioteke Visoke škole strukovnih studija polaznicima su svečano dodeljene diplome o uspešno završenom kursu.

Diplome je uručila dr Nadežda Rodić, direktor Visoke škole strukovnih studija koja je istakla značaj teorijskog usavršavanja sportista i trenera. Goran Marinković, sekretar Sportskog saveza grada Subotice koji je istakao odličnu saradnju sa Visokom školom strukovnih studija.

- Poznato je da je na snagu stupio novi Zakon o sportu koji je uneo dosta novina u radu sportskih klubova. Jedan od važnih segmenata tog zakona je i školovanje stručnih kadrova po kome samo obučeni treneri mogu da se bave svojim poslom. Prepoznajući problematiku napravili smo saradnju sa Visokom školom strukovnih studija za trenere i članicama Sportskog Saveza Subotice omogućili znatne pogodnosti za školovanje. Drago nam je da se već u prvom ciklusu prijavilo dvadesetak trenera koji su želeli da se školuju i danas su neki od njih već primili svoje diplome. Nastavićemo saradnju sa našim partnerima i pored školovanja za "operativnog trenera" pokušaćemo da stvorimo bolje uslove za naše članove i za zvanje trenera u sportu, ali i za druge vidove stručnog usavršavanja. Ovo je samo jedan od pomoći koji smo realizovali za naše članove, u narednom periodu pripremamo nove pogodnosti i pomoći klubovima koji su članovi Sportskog saveza grada Subotice.- istakao je Goran Marinković

974_1.jpg

  Share on Facebook