18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Sportski Savez pomogao organizaciju Euro Carpen Cupa
20.07.2017.

Sportski savez grada Subotice pomogao je u organizaciji 15. Euro Carp Cupatakmičenja ribolovaca u lovu na šarane u neprekidnom trajanju od 100 sati. Radi se o najprestižnijem i najkvalitetnijem takmičenju u sportskom ribolovu u Srbiji.

Takmičenje se održava na Tresetištu koje je za ovu priliku posebno uređeno. Učestvuje 18 odličnih ekipa iz Srbije, Mađarske, Hrvatske i Rumunije.Svi takmičari ističu odličnu organizaciju i uslove na Tresetištu koje nema ni jedno ovakvo takmičenje u Srbiji. Jedinstveni su u oceni da je konkurencija izuzetno jaka i sa nestrpljenjem su očekivali prvo zabacivanje udica u jezero. Kup je počeo u sredu 19. jula u 11 časova i traje punih 100 sati. Kraj takmičenja će biti u nedelju 23. jula u 15 časova kada sledi svečana dodela priznanja.

977_3.jpg

Više o samom takmičenju izneo je Zoran Eraković potpredsednik društva "Šaran" sa Tresetišta - Ovo je međunarodno takmičenje na kojem učestvuju i ekipe iz inostranstva. Takmičenje traje 100 sati sistemom uhvati ribu, slikaj poljubi i vrati nazad radi budućnosti ostalih generacija. Takmičenje se odvija na 18 punktova koji su raspoređeni u tri sektora i svaki ima svog pobednika. Na kraju se proglašava i generalni pobednik Euro Card Kupa. Ovo je petnaesto izdanje ovog Kupa i mislim da smo ga ove godine najbolje organizovali, zahvaljujući pomoći generalnog sponzora firme "Gebi" iz Čantavira, lokalne samouprave i Sportskog saveza grada Subotice. Tu su i ostali sponzori koji su prepoznali ono što radimo i dali nam podršku.

Svi ljubitelji ribolova su pozvani da dođu na Tresetište i posmatraju takmičenje vrhunskih ribolovaca. Očekuje se neizvesna borba i bogat ulov šarana.

977_2.jpg

977_4.jpg

  Share on Facebook