18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Predstavnici rukometnog saveza Vojvodine u poseti Sportskom savezu
21.09.2017.

Generalni sekretar Goran Marinković ugostio je danas predstavnike Rukometnog saveza Vojvodine koje su predstavljali Slobodan Višekruna, generalni sekretar i Knežić Vladimir predsednik takmičarske komisije.

Predstavniciu RSV upoznali su se sa radom Sportskog saveza koji sada broji 95 članova. Poseban osvrt je bio na rukometnim klubovima među kojima je najistaknutiji predstavnik Subotice, RK Spartak Vojput koji u subotu 23. septembra počinje takmičenje u novoj sezoni utakmicom protiv Požarevca od 19 časova. Subotički superligaš u sezonu ulazi sa dosta kadrovskih promena, ali sa jasnom željom da se pokažu u što boljem svetlu i ostvare što povoljniji rezultat. Ono što je najvažnije klub je stabilan i uz podršku grada i sponzora mogu nesmetano da se takmiče u društvu najboljih.

979_1.jpg

Najistaknutiji predstavnik ženskog rukometa je Radnički iz Bajmoka koji je i ove godine pored prvog tima akcenat stavio na mlađe kategorije koje se sa velikim uspehom takmiče u Prvenstvu Vojvodine. Pored ova dva kluba aktivan je i RK Subotica Unit koji okuplja mlade subotičane koji u ovom klubu steknu osnovna rukometna znanja.

Nakon kraćeg sastanka u prostorijama Saveza predstavnike RSV primio je i Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu koji je uvaženim gostima predstavio sportsku Suboticu. Tema razgovora su bili i uslovi rada sportskih klubova u našem gradu kao i novine koje je doneo nov Zakon o sportu.

979_2.jpg

  Share on Facebook