18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu
08.11.2017.

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu koji ove godine obeležava svoje 45. izdanje po prvi put će organizovati Sportski savez grada Subotice.

Novogodišnji turnir u malom fudbalu počinje 10. decembra 2017. i traje sve do 14. januara 2018. godine. Nagradni fond je isti kao i prošle godine i iznosi 400.000 dinara za prvo mesto, 100.000 dinara za drugo i 50.000 dinara za treće mesto.Zbog ograničenih termina u hali sportova na turniru mogu učestvovati 32 ekipe.Prijave za učešće počinju od danas i trajaće do popune 32 ekipe, odnosno do 6. decembra 2017. godine, kada će se u Trofejnoj sali obaviti žrebanje.

Turnir je na konferenciji za štampu koja je održana u medija centru Gradske kuće najavio Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu - Glavni organizator ovogodišnjeg turnira biće Sportski savez Subotice, to nalaže zakon i mi smo tu obavezu usaglašavanja i uradili. Dosadašnji organizator, JKP 'Stadion', biće tehnički organizator, dakle pružaće svu logističku podršku. Mi smo subotičku sportsku javnost navikli da je ovo jedan od najbolje organizovanih turnira u regionu i mislim da ćemo toj obavezi i tom zadatku moći da odgovorimo i ove godine.

988_1.jpg

Generalni sekretar Sportskog saveza Subotice, Goran Marinković istakao je da mu je drago što je Sportski savez dobio organizaciju ovako značajnog, tradicionalnog turnira koji svake godine okuplja veliki broj ekipa i za kojim vlada veliko interesovanje subotičke publike koja voli mali fudbal. - Potrudićemo se da nastavimo sa uspešnom organizacijom kakva i dolikuje ovakvom takmičenju. Pokušaćemo da uvedemo i par novina, a trenutno su interesovanje pokazale i dve ekipe iz inostranstva koje bi želele da učestvuju, što bi sigurno podiglo kvalitet i dodatno interesovanje za turnir. Zahvaljujemo se Gradu kao i Sportskom savezu Vojvodine i Sportskom savezu Srbije koji nam daju podršku oko organizacije, kao i firmama koje su ovaj Novogodišnji turnir prepoznale kao sportsku manifestaciju koja ima posebno interesovanje kod naših sugrađana. Sve utakmice će se igrati vikendom, sa pauzama kada su praznici. Obratili smo pažnju i na subotičke sportiste koji treniraju u Hali da ne remetimo njihove treninge i utakmice, pošto je poznato da sve kolektivne ekipe Spartaka igraju u najvišem rangu takmičenja.

Prijava ekipa vršiće se u prostorijama Sportskog saveza grada Subotice u zgradi Jadran (Park Rajhl Ferenca 12), svakog radnog dana od 8 do 15 sati. Ekipe će biti podeljene u 8 grupa sa po četiri ekipe. Igra se po svim futsal pravilima, sa razlikom da učestvuje 5+1 igrač na terenu.žrebanje je 6. decembra u Trofejnoj Sali sportskog saveza i biće poludirigovano. Kotizacije ostaju na prošlogodišnjem nivou, odnosno 12.000 dinara po ekipi.

Sve informacije oko turnira i prijava mogu se dobiti na telefone 024/553 306 ili na 064/22-03-407, odnosno lično u prostorijama Sportskog saveza grada Subotice.

  Share on Facebook