18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Potpisana saradnja sa SOFOM
22.11.2017.

Sportsko udruženje SOFA uz pomoć Sportskog saveza u Gradu započela je sa radom početkom godine koju su odlično primili mladi subotičani posebno među studentima.

U prostorijama Saveza danas je zvanično potpisana međusobna saradnja između SOFA i Sportskog saveza Grada Subotice o zajedničkom delovanju u cilju promovisanja sporta i zdravog života među omladinom i obezbeđivanju besplatnog bavljenja sportskim aktivnostima za studente i omladinu Subotice. Saradnju su potpisali Siniša Radanović koordinator SOFA Subotica i Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza grada Subotice.

Popularnost SOFE ogleda se i u sve većoj brojnosti, trenutno ima preko 1000 registrovanih korisnika koji koriste preko 60 besplatnih termina za bavljenje sportom koji se obavljaju na Ekonomskom fakultetu (Sportsko rekreativni centar), Sportsko rekreativnom centru Prozivka na Sportskim terenima u Prvomajskoj i na bazenu "Dudova šuma".

U organizaciji SOFE Subotica a uz pomoć Sportskog saveza Subotice studenti i maldi Subotičani će učestvovati na tradicionalnom trećem po redu SOFA Openu koji će se održati u Beogradu od 24. do 26. novembra. Radi se o besplatnom takmičenju studenata i omladinaca iz četiri grada u sledećim sportovima: futsal, basket, odbojku, stoni tenis i plivanje. Za sve učesnike iz Subotice obezbeđen je besplatan prevoz, hrana i smeštaj.

990_1.jpg

  Share on Facebook