18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Posetili Međunarodni sajam sporta
26.11.2017.

Sportski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije, organizovao je 6. Međunarodni sajam sporta - "Srbija zemlja sporta", koja se održala u hali 1 "Beogradskog sajma" od 24 - 26. novembra.

Na sajmu se okupilo 87 nacionalnih granskih sportskih saveza, predstavnici najznačajnih sportskih institucija u našoj zemlji, od Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, Paraolimpijskog i Olimpijskog komiteta Srbije, kao i najvažnije nacionalne sportske i obrazovne institucije.Otvaranju je prisustvovao veliki broj predsednika granskih saveza kao i većina sportista reprezentativaca dobitnika nacionalnih sportskih stipendija.

991_4.jpg

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Srbije, svečano je otvorio Sajam sporta - Hvala vam što činite uspešni tim Srbije. Svaki dan je novi izazov, trening, pobedili ili izgubili, možemo da imamo privilegiju samo taj dan, već sutra se okrećemo dalje. Uspeh ne može pojedinac da donese, već tim, čestitao bih trenerima, funkcionerima, ali i svim drugima koji su u sistemu, uključujući i ministre na svemu što su uradili. Kao što sam prošle godine obećao da će 2017. biti rekordna, tako kažem i za 2018. Pobedili smo sami sebe, ne takmičimo se sa drugima, već sa samim sobom. Mi postavljamo standarde, naši sportisti su šampioni svaki dan. Bili smo domaćini Evropskih prvenstava u rvanju i atletici, kao i mnogih drugih.

U svečanom otvaranju učestvovali su i predsednik Sportskog saveza Srbije, Aleksandar Šoštar i naši proslavljeni sportisti, Borislava Perić Ranković i zlatni olimpijski pobednik iz Subotice, Davor Štefanek.

991_2.jpg

Sajam sporta obišao je i generalni sekretar Sportskog saveza Subotice, Goran Marinković koji je iskoristio ovu priliku da obavi razgovore sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije i Sportskog saveza Vojvodine kao is a mnogim granskim savezim asa kojima Subotica ima odličnu saradnju.

991_3.jpg


Galerija fotografija sa sajma sporta

  Share on Facebook