18.05.2024. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Održan Upravni odbor
04.12.2017.

Četvrta sednica Upravnog odbora Sportskog saveza Subotice održana je dana 27. novembra na kojoj je doneto nekoliko odluka kojima je Sportskom savezu omogućeno da započnu s novim aktivnostima.

Novogodišnji turnir u malom fudbalu od ove godine organizuje Sportski savez grada Subotice uz tehničku podršku JKP Stadion. Za učešće na turniru utvrđena je kotizacija u iznosu od 12.000 dinara po ekipi, čime je zadržana visina iznosa u odnosu na raniji period. Utvrđena je i cena ulaznica u iznosu od 100 dinara za sve koji žele da prisustvuju ovoj sve popularnijoj sportskoj priredbi, sa napomenom da deca do 12 godina ne plaćaju ulaz. Paralelno sa turnirom za odrasle, organizuje se i dečiji turnir u malom fudbalu za generaciju 2009 godišta. Dečije ekipe će nastupati bez kotizacije a boriće se za pobednički pehar i medalje.

Doneta je odluka da deca zaposlenih, starosti do 14 godina, dobiju paketiće od Deda Mraza na prigodnoj priredbi koja će se organizovati u Dečijem pozorištu. Poklone će dobiti i deca trenera koji zarade ostvaruju u klubovima iz dotacije Sportskog saveza.

Najmlađe sportiste Savez će obradovati poklonom - sportski ranac sa naštampanim logom Sportskog saveza grada Subotice. Predstavnici Saveza će poklone uručiti sportskim klubovima - članicama Saveza, koji imaju najmlađe kategorije sportista i za tu priliku pripremljeno je pet stotina komada rančeva.

Na kraju sednice, pod tačkom Razno, Upravni odbor je informisan da je članstvo u Savezu po odredbama Statuta Saveza prestalo za sedam sportskih organizacija, jer ni posle nekoliko upućenih opomena nisu izmirili svoje članske obaveze - plaćanje članarine. Iz knjige članova brisane su sledeće sportske organizacije:

  • Klub Bazičnog Fudbala "Brend Su",
  • Karate Savez Su,
  • Odbojkaški Klub "Voleystar",
  • Klub Sedeće Odbojke "Subotica",
  • Tekvon - Do Klub "Spartak Subotica",
  • Okružni Košarkaški Savez "Severna Bačka"
  • Sr "Tao" Karate.
  Share on Facebook